Afișez toate cele 5 rezultate

Categorii
-10%
Close

Sistem fotovoltaic On-Grid

De la: 21,660.00 MDL
Sistemul fotovoltaic On-Grid se conectează în reţeaua electrică existentă. Curentul produs este consumat direct, micșorând substanțial valoarea facturii de curent. Surplusul de curent neconsumat se injectează în reţeaua centrală și poate fi vândut sau compensat cu furnizorul în facturile ulterioare, reducând facturile și mai mult. Componență: Panouri clasa Premium; Invertor fotovoltaic On-Grid; Conectori și cabluri. Selectați un kit pentru a vedea componența acestuia:
-12%
Close

Sistem fotovotlaic cu autonomie

De la: 24,208.00 MDL
Acest sistem poate funcționa autonom de rețea. Este util în cazul locațiilor care nu au branșament la rețea sau unde întreruperile de curent sunt dese. Componență: Panouri clasa Premium; Invertor cu charger integrat, care poate funcționa autonom (independent de orice rețea), sau conectat la rețea sau generator; Acumulatori cu gel; Conectori și cabluri. Selectați un kit pentru a vedea componența acestuia:
-16%New
Close

Sistem fotovoltaic cu autonomie + export

De la: 73,470.00 MDL
Acest sistem poate funcționa autonom de rețea. Odată conectat la rețea, excesul de curent produs de sistem, dar neutilizat la moment, poate fi exportat (vândut) către furnizorul de curent. Componență: Panouri clasa Premium; Invertor cu export cu charger integrat, care poate funcționa autonom (independent de orice rețea), sau conectat la rețea sau generator; Acumulatori cu gel; Conectori și cabluri. Selectați un kit pentru a vedea componența acestuia:
-7%
Close

Sistem UPS-PV

De la: 11,465.00 MDL
Sistem de rezervă (Backup/UPS) pentru alimentarea neîntreruptă cu energie electrică a consumatorilor în caz de deconectări sau avarii pe linia furnizorului. Poate fi transformat în Sistem Fotovoltaic cu Autonomie prin adăugarea Panourilor Fotovoltaice! Componență: Invertor cu charger integrat, care poate funcționa autonom (independent de orice rețea), sau conectat la rețea sau generator; Acumulatori cu gel; Cabluri DC. Selectați un kit pentru a vedea componența acestuia:
-2%
Close

Sistem fotovoltaic de producție a apei calde

De la: 21,000.00 MDL
Set fotovoltaic pentru prepararea apei calde. Disponibil în două variante: autonom (independent de orice rețea) sau combinat (cu conectare la rețea și setare priorități)