ACHITAREA COMENZII

Dupa plasarea comenzii veți primi un răspuns automat pe adresa de email cu lista și valoarea produselor, modalitatea de livrare și valoarea totală a comenzii. Acest răspuns nu confirmă acceptul comenzii ci doar statutul de procesare a acesteia. Comanda plasată de Dvs. va primi statut de comandă fermă doar dupa confirmarea telefonică sau receptionarea prin email a confirmării de accept.

Dacă ați optat pentru plata cu numerar, aceasta se face la primirea coletului – la livrare sau la ridicarea produselor. Valoarea facturată a produselor va fi valoarea confirmată prin email sau telefonic după acceptarea comenzii. Nu percepem taxe de ramburs.

Dacă ați optat pentru plata prin transfer bancar direct, veți primi de la operator o proformă (cont spre plată) în care vor fi indicate datele bancare și termenul de plată. Dacă nu ați reușit să achitați proforma în termenii indicați, puteți opta pentru prelungirea acestora. Dacă nu ați făcut acest lucru, comanda va fi anulată, iar Dvs. veți primi notificarea despre anularea comenzii. Pentru a exclude orice neclarități sau întârzieri legate de traseul bancar, vă rugăm să ne înștiințați despre plățile facute, telefonic sau prin email.

Dacă ați optat pentru plata prin card bancar online, veți fi direcționați automat pe pagina securizată a mediului de plăți MoldovaAgroindbank, unde veți introduce datele cardului pentru efectuarea plății. Sunt acceptate cardurile emise sub siglele VISA și MASTERCARD. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru astfel de plăți. Tranzacțiile se efectuează în lei (MDL), iar suma tranzacției minime este de 10 LEI. Dacă cardul bancar este asociat unei alte monede decât leu (MDL), tranzacția se va efectua la cursul de schimb al băncii emitente a cardului. COMPASS SRL (www.amper.md) nu păstrează niciun fel de detalii cu privire la card.

După finalizarea comenzii veți fi redirecționat pe o pagină cu informații privind statutul comenzii Dvs.

Nr. Notificării privind inițierea activității de comerț P-9894/2020 din 23.03.2020.